5 Kjappe om Marit som er Distriktssjef på Vestlandet!
Vi har tatt en prat med Marit om hvordan hverdagen på Vestlandet er;
Her kommer 5 kjappe fra henne:
1. Når begynte du å jobbe i IMS Kjeden AS og hvilken bakgrunn har du? * Jeg begynte å jobbe i IMS kjeden 1.februar 2024, jeg er faglært servitør og sommelier og har jobbet som markedskonsulent i ASKO i 6 år
2. Hva er det mest givende med jobben din i IMS Kjeden?
- Det å møte nye og eksisterende kunder og få være tilstede gjennom opp og nedturer i bransjen. Sammen kan vi belyse besparelser og sette mål for å øke inntektene i virksomheten. 3. Ditt beste tips til medlemmer i IMS Kjeden?
- Det må være å få oversikt på kostnadene de enkelte har i dag, Gjennomgå om medlemmene bruker våre fordeler og avtaler på betalingsløsninger hos Nets og de gode avtalene vi har hos SMB-Norge og Virke. Disse kostnadene ser man ikke på omsetningen!
Ellers elsker jeg god mat og drikke så jeg kommer gjerne med innspill og produkt tips fra unike lokalmat produsenter som fortjener en plass på menyen til de fleste.
4. En god medlems historie.
- Det beste med jobben min i IMS Kjeden er at ingen dager er like. Nå har jeg et nytt medlem som jeg har fulgt i over 6 måneder fra start til at de åpner nå i høst, alt som skal planlegges, kartlegges og rammene for en helhet som vil ta gjestene til det nivået at dette blir en suksess. Vi gleder oss masse til at Jippikayay åpner på Sotra.
5. Hva får deg til å yte godt på jobben?
- Mange baller i luften hver dag, nyheter og inspirasjon fra medlemmer og leverandører. Det å hele tiden holde seg oppdatert på hvilke trender og fokus som trigger menneskene rundt oss! Få være med på reisen til de utrolig mange ildsjelene som gjør Norge til en destinasjon for Mat, kultur og miljø!